Terugblik op 2019

Beste allemaal,

2019 is bijna voorbij en de kerstdagen staan voor de deur. We hebben een bevlogen jaar gehad samen. Allereerst willen we graag iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar op wat voor manier dan ook heeft geholpen en gesponsord. Fantastisch, zonder jullie hadden we niet kunnen bestaan.
Graag willen we een aantal mensen en bedrijven nog persoonlijk noemen: Jumbo Groningen, die ons elk jaar weer erg veel fruit sponsort. Monica die haar verjaardagsgeld aan ons heeft geschonken, de WA Scholten Loge, dhr. van Anrooy, Dr. Oetker, de Vereniging Maatschappelijke Activiteiten en de St. Maartenloge. Maar ook de andere (anonieme) sponsoren zijn we net zo dankbaar!

We hebben in de meivakantie samen weer een prachtige vakantie beleefd in Lemelerveld in vakantiehuis de Imminckhoeve. We hebben onder andere genoten van een roofvogelshow, die bij ons langskwam.

Maar ook was er dit jaar erg verdrietig nieuws. We hebben in augustus afscheid moeten nemen van onze geliefde Chris. Sinds 2002 was Chris vrijwilliger bij onze stichting. Na een slepende ziekte is Chris op 2 augustus overleden. We hebben samen heel veel mooie vakanties mogen beleven.We missen je en zullen je nooit vergeten Chris! Jan Willem heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Namens het bestuur van A Littel Fun wensen we iedereen fijne dagen toe en we hopen elkaar weer te zien in 2020!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *